16 marzo 2007

PProu maniPPulacions


La vida política actual ens retorna enrere als fets de fa tres anys, el Partit PoPular torna a provocar la escissió de la gent d’aquest país

Reclamen la veritat dels fets sobre els atentats del 11 de març a Madrid, mantenen que tot el que es diu es no es el reflexa de la veritat, que els fets que es portant al macrojudici sobre el 11-M es una enganyifa.

Això acabarà com els fets de la memòria històrica, però els fets son els fets, perquè la mateixa policia que informava al govern de Jose Mª Aznar y i del Partit PoPular e indicaba que les mostres excloïen els materials utilitzats habitualment per la banda terrorista ETA.

Perquè aquesta gent vol mantindré la mentirà, es que tot val per tornar al poder, tant important es el fet de no reconeixe els errors.

Sempre hem d’aprendre dels errors, si Sr. Acebes, si es va equivocar un te que reconeixa els seus errors, i no per amagar-los es millor persona.

Tenim que finalitzar aquesta situació de mentides i maniPPulacions.

Tanta angunia tenen a que el govern no sigui de la dreta, no han tingut suficient amb 40 anys de dictadura, es que la gent no recorda que governava.

I això es una reflexió per la memòria de la nostra gent gran perquè recordin els noms de la gent que va governar aquest país durant quaranta anys de dictadura faixista de dretes.

No hay comentarios: