27 marzo 2007

A boca plena no entren mosques

A l’altre nit desprès de llegir un llibre a la meva filla vaig fer una reflexió sobre que els contes no son tan irreals, son fabules de les situacions reals que ens trobem tots el ciutadans d’aquest país.

La situació que en va vindre al cap com primera referència va ser la situació que estem suportant dia a dia, la forma d’atacs que tenen certes persones de dir es que això no funciona perquè aquest senyors han votat en contra o es que no tenim el recolzament d’aquest partit perquè juguen a destruir i no contribuir a la millora social del nostre municipi

Per això et dic Joan: els problemes que tenim a Pineda de Mar de no veure correctament la televisió analògica i la digital no son deguts a que en PSC, PP van votar en contra de la participació del nostre municipi en un canal de TDT.

Aquesta situació la arrosseguem de fa molts anys i recordo que aprox. al any 2001 en un ple vas comentar que això s’arreglaria en pocs temps ja que s’avien fet gestions per millorar el repetidor de Calella. Ara mateix els problemes que tenim el pinedencs per no veure correctament la TDT es la mateixa dels anys 90.

Pues a les hores Joan perquè dius que a Pineda no veiem correctament la televisió per culpa del PSC, PP.

Quin son els interessos de crear un canal de TDT amb la resta de municipis de l’Alt Maresme.

No recordes que Pineda tenia un canal de televisió i es va deixar morir lentament.

Un consell “ es millor tindre la boca tancada” i així no entren mosques.

No hay comentarios: