20 marzo 2007

Poblenou en venda?


Ja tornen a intentar comprar a la gent del barri, com fa quatre anys que ens van asfaltar mig barri a corre cuita, ara ens fan la rotonda de Avd. Hispanitat amb Avd. Mediterrània.

Es normal que la facin perquè es un element necessari per la circulació del barri però i la rotonda del passeig Europa amb Avd. Puerto rico.

CiU creu que serem tant tontos d’acceptar aquesta moneda a canvi del nostre vot, o es aquesta es l’única necessitat que tenim al barri de Poblenou.

On estan la millores de canalització d’aigües o es que no saben que en el moment que cauen quatre gotes el aigua arriba per damunt de les borreres

Quines millores hem tingut en els últims dotze anys de govern convergent al barri.

Una llar d’infants que ja en el moment de la seva inauguració funcional ja va començar petita, (l’altre estava a punt de caure) un ambulatori nou (l’antic era dels anys 60) creuen que nomes
asfaltant i pintant els carrers ja tenim suficient.

I el Centre Cívic tan reclamat pel barri, on esta?

La plaça de la Biblioteca amb una pista esportiva on l’ajuntament a retirat les cistelles de basket i mai hem tingut porteries de futbol sala, quina promoció d’esport es això. Potser la utilitat que vol donar el ajuntament es per fer festes i festetes.

Tenim moltes mancances; com escoles on tenim un dèficit molt gran amb la necessitat d’una altre escola de dues línies per encabir tots els nostres menuts, espais municipals per promoure l’associació participativa, i activitats culturals. Potser que l’única via cultural que pot existir es el Centre Cultural i Recreatiu.

3 comentarios:

Anónimo dijo...

Estoy totalmente de acuerdo contigo esta gente creen que somos tontos, desde hace poco tiempo estoy tomando conciencia de la situación de Pueblo nuevo y creo que es momento de dar un golpe en la mesa para que estas personas prepotentes del centro sepan que no pueden comprarnos a ningun precio.

¿estas en alguna candidatura?

Jordi Gras dijo...

En el 2003 si en la del PSC, pero hace tiempo que decidi dedicarme más a la familia, y también por temas laborales.

Simplemente expreso mis opiniones y quien quiera las tome, y pude hacer lo que quiera con ellas

Rapupo dijo...

Hola,

soy de ZGZ y mi familia vivió (y parte vive en ese barrio todavía), desde hace 90 años.
Deciros que he estado por ahí estos días y que me parece un lugar excepcional, si alguna vez vivo en BCN lo haré allí.
Espero que luchéis por seguir adelante con lo que ha sido Poble Nou, ánimo.
Por cierto, que tal una queja por la altura de los nuevos edificios??, mantener un límite de cuatro o cinco alturas le ayudará a mantener la imagen especial que vuestro barrio tiene.

Un saludo
Zaragoza