21 marzo 2007

Comença la pre-temporada


Desprès de llegir el blog de Javier Zarco hem va donar l’idea de fer aquest símil esportiu i futbolístic.

Ha començat la pre-temporada o pre- campanya , tenim un campionat de set equips : CiU, PSC, PP, ERC, ICV, 100xCent, CUP

Aquesta temporada tenim dos equips nous i un altre que aspira a la recuperar la seva posició a
la lliga.

La aparició del 100xCent i la CUP es una sorpresa de ultima hora i per això no saben com podem fer les travesses dels resultats.

El 100xCent sembra l’equip filial d’algun equip de primera divisió però amb discrepàncies del club origen.

La situació de CUP es una mica de veure que passarà i quina plantilla i tàctica presentaran, però alguns comentaristes ja diuen que els seus plantejaments tàctics son sembla’ns a ERC, però amb un joc mes físic.

Sobre la resta dels equips, tenim CiU que sembla mantenir els mateixos plantejaments tàctics però durant les ultimes tres temporades a tingut moltes variacions de rendiment degut a una plantilla entrada d’edat i tàctiques una mica desfasades per l’evolució del esport..

En referència al PSC, es un equip totalment renovat, jove però amb experiència, el seu plantejament va dirigit cap a la resolució efectiva i amb intencions del “Joga Bonito”.

El PP es mes un conjunt germànic, tàcticament poc evolutiu però amb gran forma física, que es la base del seu joc i a vegades una mica brusc.

I ERC es el seu moment de assegurar-se la permanència i potser de lluitar per aconseguir una millor classificació amb punts.


les regles del campionat son una mica especials ja que la pretemporada dura 47 mesos una lligueta de dues setmanes.

Durant aquestes dues setmanes de campionat (campanya) tots el equips (partits) faran tots els seus esforços per aconseguir la millor classificació. De moment nomes un dels set equips a presentat la seva plantilla.

Espero i crec per la majoria dels aficionats que aquesta vegada un equip sigui capaç d’obtindre la suficient avantatjà per guanyar el campionat.

Ja que molts estem decebuts de la temporada anterior amb una reunificació d’equips per aconseguir el títol del campionat, o pitjor va ser la temporada 1999-2003 que el segon i tercer classificat van arreglar l’últim partit per treure el campionat al equip amb millor classificació.

Per això demano a tots als aficionats a aquest esport que animem els nostres equips, però sempre amb “fair play” i demostrar que amb el “Joga Bonito” es pot arribar a una classificació digne i representativa de tot el campionat.

Sort i que guanyi el millor.


P.D.: en el moment de tindre totes les plantilles dels equips les presentarem

2 comentarios:

Anónimo dijo...

HOLA JORDI

JA VEIEM DE QUIN PEU CALÇAS,POSANT EL TEU EQUIP EN CHAMPIONS PERO DE LLARG... I DE QUIN NO JA QUE TE HAS OBLIDAT DE IC-EUA PERO BE LES COSES SON COM SON... JA VEURE'M DE QUI DEPENEU..
O BE SI CONTEM AMB VOSALTRES PER FORMAR LA SELECCIO PINEDENQUE....

Jordi Gras dijo...

Tens tota la rao del mon despres de fer l'escrit he vist l'error sobre IC-EUA