20 febrero 2007

Programes o persones

En aquestes dates totes les agrupacions i/o plataformes politiques estan enllestint les properes eleccions municipals del dia 27 de maig.

Totes o quasi totes repeteixen el gran error dels politics i no es mes que primer desenvolupar els components de les llistes, però amb la meva humil opinió s’equivoquen totalment.

Però això es degut a les travesses que fan el ciutadans per sapiguer qui esta i qui no esta en la propera llista d’aquest partit o de l’altre.

Tindríem de fer una reflexió de que es el que interessa realment a la població o que necessiten els nostre municipis.

El primer que es tindria de fer desprès d’escollir el candidat o la persona que te que tira en davant un projecte es el programa electoral. (Aquesta feina ja esta feta en un 99,99% de les agrupacions i/o plataformes).

En aquest programa es tindria que dir com estem, a on anem i com ho farem per millorar els nostres municipis. Aquesta tasca seria la primordial per donar un gir de 180º a la situació actual de abstenció per part del electorat ja que si valorem l’evolució d’aquest fenomen en les eleccions del últim any podem arribar a unes municipals que no superin el 50% de participació.

Per tot això demano o faig la súplica a tots els candidats que es mes prioritat el projecte o programa, i a partir d’aquí fer un equip capaç de fer el seu desenvolupament.

Per fer un símil al futbol, que fem primer contractar els jugadors o tindre clar quin tipus de futbol volem fer.

Aquesta reflexió la tindríem de fer tothom per avaluar que tenim que votar i no a qui hem de votar.

La resposta el proper 28 de Maig.

3 comentarios:

La barretina Blanca dijo...

Nosaltres, després del tracte rebut per part de l'Ajuntament de Pineda de Mar i, especialment, del seu alcalde, Joan Morell, ja hem decidit a qui aconsellarem que votin els nostres socis. Aquest consell, però, no serà l'abstenció.
P.D: Aprofitant l'ocasió, recordem a l'Ajuntament que encara no ha pagat dues anualitats de l'anunci en la nostra revista: Pempi.

La barretina Blanca dijo...

Jordi, de paso podrías incluir un link de nuestra PEÑA (www.pmpineda.com)en tu estupendo blog ya que vemos que incluyes varios de Pineda de Mar. Un saludo

Anónimo dijo...

Aixo es una gran veritat, pero la gent sempre es preocupa de les persones i no de les propostes