22 abril 2010

Maestro Unamuno como pienso en ti


Vencer no es convencer, y hay que convencer, sobre todo, y no puede convencer el odio que no deja lugar para la compasión. Se ha hablado también de catalanes y vascos, llamándolos anti-España; pues bien, con la misma razón pueden ellos decir otro tanto. Y aquí está el señor obispo, catalán, para enseñaros la doctrina cristiana que no queréis conocer, y yo, que soy vasco, llevo toda mi vida enseñándoos la lengua española, que no sabéis...».



Aixo es una reflexio per algunes persones o entitats que volen el retorn del fascisme i la represio de l'informació

20 abril 2010

UN CLAM DE JUSTÍCIA

Manifest
UN CLAM DE JUSTÍCIA!
Plataforma que aplega a ciutadans i ciutadanes de diferents entitats, associacions i organitzacions, l’objectiu comú de la qual és la defensa dels valors democràtics i la memòria democràtica.


Suport al jutge Baltasar Garzón
“L’oblit és un insult a la consciència i a la dignitat col•lectiva”

Que Falange i Manos Limpias asseguin a la banqueta dels acusats a Baltasar Garzón, el jutge que ha pretès investigar els danys a les víctimes d’una dictadura, requereix l’atenció de la ciutadania, ja que és un atac directe als principis bàsics de la democràcia.


Convocatòria:
Dissabte, 24 d’abril, a les 17 hores
Concentració ciutadana a la plaça de Sant Jaume de Barcelona
Hi participen:
José M. Mena, Paco Ibáñez, Salvador Giner, Comediants, Joan Margarit, Maria del Mar Bonet, Joan Ollé, Manuel Vicent, Marina Rossell i Rosa Regàs.
Autor del cartell: Frederic Amat

13 abril 2010

Sax 2010 a Pineda de Mar

Tal i com es va anunciar farà uns dies, s'ha començat a organitzar la SAX 2010. Enguany,Centre  Innova a Pineda de Mar tindrà lloc a Pineda de Mar els dies 16 i 17 d'abril de 2010. Donat que contem amb el suport de l'Ajuntament de Pineda de Mar, les jornades les podrem realitzar al Centre Innova. L'edifici conta amb un auditori per a més de 100 persones, diferentes aules per realitzar sessions paral·leles, i zona sense fils.

Per aquells que volgueu començar a planificar-vos com venir us direm que arribar al Centre Innova és molt fàcil (mapa).

  • Si veniu en cotxe per l'Autopista heu de sortir per la sortida número 99 (Pineda de Mar - Calella) i agafar la N-II. L'edifici es veu deseguida a mà esquerre (just sobre la Renault). Per aparcar els cotxes, en principi no hauria de ser problema ja que hi ha força lloc a tots els voltants.
  • Si veniu en transport públic (Renfe), si baixeu a la estació de Calella caminant tindreu uns 15-20 minuts. Si baixeu a Pineda de Mar us recomanem que agafeu el bus (amb bitllet integrat no heu de pagar res) i us deixarà a escasos 50 metres de l'edifici.

Estem contactant també amb hotels i càmpings de la zona per tal de facilitar-vos una llista de llocs on us farien un preu "guifi.net" si veniu a les jornades i feu nit. Igualment també estem movent temes de cara al sopar de l'aniversari i posterior festa.

  • Si esteu interesats en realitzar una xerrada, explicar-nos alguna història, fer un taller sobre com instal·lar un node, un servidor de gràfiques... ompliu el formulari electrònic que trobareu aquí per fer una previsió de temes a tractar.
  • Inscripció: donat que el temps es comença a tirar al damunt, necessitem tenir una primera previsió d'assistents a les jornades per tal de controlar la logística de dinars, espais... heu d'omplir el formulari que trobareu aquí.
  • Sopar aniversari: el dissabte 17 es realitzarà un cop finalitzades les jornades un sopar per cel·lebrar entre d'altres el tenir més de 9.000 nodes en marxa a la xarxa. Per tal de reservar taula al restaurant necessitem que ompliu el formulari que trobareu aquí. El cost serà de 25€ i inclou: Amanida de fabes amb formatge de cabra, parrillada de carn, postre i begudes. Serà al Restaurant Mas Pi.