31 octubre 2007

Permissivitat Municipal II ?




Tenia la il·lusió que amb el canvi de govern la normativa municipal tingues un pes mes important, i que els temps del “Fart West” on els promotors i constructors podien fer el que volien, eren temps passats.

Això queda demostrat que al final un constructor a ocupat la via pública sense permís municipal.

Potser per evitar danys majors s’ha permès però a tots ens mesuraran pel mateix raser.

29 octubre 2007

Permissivitat municipal I?



Desprès de conèixer el fet que l’ajuntament ha donat permís per l’enderroc de Cal Vedat un podria arribar a pensar que les coses es farien correctament i seguint la normativa.

Però com es possible que un senyor o empresa inicií un enderroc amb ocupació de la via publica i no te permís municipal (per ocupar la via publica).

Si això en mentida que demostrin que el dissabte dia 27 d’octubre aquest Sr. o empresa disposava del document (d'ocupació).

Havia algun perill pels vianants, o vehicles que cadascun facin les seves valoracions.

23 octubre 2007

La maleïda Depuradora


Desprès de anys i anys de discussions sobre quina tindria que ser la ubicació de la depuradora de l’Alt Maresme, fet que va provocar mobilitzacions populars, enfrontaments politics i fins i tot el trencament del govern municipal (CiU-PSC-ERC )del nostre municipi (2003-2007)

L’ACA (Agencia Catalana de l’Aigua) ja ha definit la seva ubicació definitiva (de moment), i com sempre no ha guanyat ningú, però han guanyat els ciutadans de la comarca (Alt Maresme).

Teniem gent que deia que millor a Malgrat, altres a Santa Susana i alguns a la platja de Pineda de Mar, però la sol·lució definitiva es a la Pedreda del Montpalau desti inicial de fa anys que va tirar enrerra el ex-conseller


Ara que tenim ubicació el govern de Catalunya (tots els catalans i/o contribuents) podem aprofitar els fons europeus (15M €)

Sempre han de sortir veus discrepants oportunistes per queixar-se de que aquí no ens agrada, crec que aquest lloc es una de les sol·lucions menys dolentes i a molts en podria agradar mes la opció de Malgrat de Mar.

Però sempre he dit que es una necessitat urgent, però no a qualsevol preu i la Pedrera es millor que la façana litoral

Nomes voldria dir a certes persones discrepants i que valoraven millor la platja de Pineda, i es quina distancia tenim de la opció de la Platja fins el barri de les Creus i la distancia des de la Pedrera fins el mateix punt.

P.D.: I cada dia que passa mes merda a la platja.

20 octubre 2007

Felip Gras i Fort


“Un somriure succeeix en un instant i a vegades el seu record perdura per sempre”

Voldria agrair a totes les persones i entitats que s’han interessat per nosaltres durant aquest temps.


Gràcies a tots.
Família Gras
P.D.: Acces d'un record fet pels companys de CiU pel meu pare