13 abril 2007

Se coge a un mentiroso antes que a un cojo


Por favor Sr. Acebes acabe con esta desidia de mentir y mentir y que todo el mundo es culpable, y que solo usted tiene el poder de la verdad.

Ya hace más de tres años que durante más de 24 horas usted y su Partido Político se dedico a inyectar el veneno de la mentira.

Durante ese tiempo la sociedad y la ciudadanía reacciono doblegando este veneno y les dio una vacuna democrática en las urnas, mucha gente que habitualmente no votaba fue a ejercer su derecho como ciudadano para exterminar este veneno.

Esta enfermedad se ha vuelto contra usted, su creador de laboratorio y vuelve a tirar pelotas fuera indicando que han sido sus ayudantes.

Recuerde que la gente podemos perdonar pero no olvidamos y tenemos consciencia de sus hechos y por ello creo que en la próxima cita democrática (las elecciones municipales) se volverá a ver como la naturaleza de vida contrarresta los elementos invasores y maligno que ustedes crearon el 11-M.

Delante de todo esto mi reflexión seria si la ley de partidos puede hacer algo sobre la mentira y manipulación que llevan a cabo desde hace tres años.

Comissió d’investigació

On estan els resultats d’aquesta comissió composta per tots els partits del ple de l’ajuntament, tots es van omplir la boca de la constitució de la mateixa (excepte CiU), es va dir que farien un ple extraordinari per donar totes les explicacions a la ciutadania.

Però que passa? No tenim memòria, on estan els informes sobre la situació denunciada per la Interventora.

Quin acord tenen tots el partits per no fer publica aquesta informació?

Serà que ja pensen en pactes post-electorals?

Sembla que es l’hora de ser amics tots, i deixar aquest tema per mes endavant sense fer soroll.

Com Ciutadà demano als nostres representats al Ajuntament fer publiques les conclusions de la Comissió d’Investigació.

04 abril 2007

Rebuig al boicot contra la llibertat d'expressió

Ciutadans pel Canvi volem expressar el nostre rebuig al boicot contra la llibertat d’expressió que ha anunciat recentment un Partit Polític.
Aquest tarannà ens fa recordar quelcom que volem oblidar d’un passat ranci i empolsegat on se’ns van negar les llibertats.Primer va ser el boicot al cava català.
Després va ser un atac directe al poble català i a les seves institucions, en fer tot el possible per manipular a la resta de l’estat en contra de Catalunya, amb mentides i calumnies.
Van continuar, posant-hi tots els entrebancs possibles al procés de Pau al País Basc...Ara, es el boicot a un grup de premsa, ràdio i televisió, pel simple fet d’expressar públicament el que molts ciutadans pensem.
I demà, què més serà?...
Per aquestes i moltes d’altres raons, en defensa de les llibertats, i cóm no de la llibertat d’expressió, us demanem que ens recolzeu a fer una protesta pacífica el proper dia 27 d’abril a les 12 del migdia, duent a terme una aturada de cinc minuts en total silenci.
Ciutadans pel Canvi – Plataforma de Pineda de Mar.